Sea First lezing bij Nederlandse ondernemersvereniging in Marbella

 

Op dinsdag 8 november 2016 waren Dos en Bertie Winkel te gast bij de Marbella Dutch Business Club. Dos nam met de leden een duik in de oceaan en intrigeerde ze met zijn prachtige onderwaterfoto’s. Daarnaast deelde hij natuurlijk de zorgwekkende boodschap van Sea First: het staat er slecht voor met de oceaan en er moet dringend iets veranderen aan ons leefpatroon om de oceaan te kunnen redden.

Een heuse eye-opener voor de businessclub. Het verhaal van Dos sloeg aan en de ondernemers steunden de Sea First Foundation royaal. Kaspar Huijsman, voorzitter van de businessclub en zelf fervente vegetariër, benadrukt het speciale karakter van zijn vereniging: “We zijn een gemêleerd gezelschap dat altijd open staat voor goede initiatieven. Het verhaal van de Sea First Foundation is indrukwekkend en we zijn blij dat we hier aandacht aan konden geven”.

De lezing vond plaats bij het Puento Romano Beach Resort, dat speciaal voor deze gelegenheid een volledig vegetarische lunch verzorgde. Een primeur voor de gerenommeerde accommodatie. Het menu viel in de smaak bij de gasten en de business club toonde zich positief tegenover meer vegetarische bijeenkomsten in de toekomst.