Koken met compassie

Koken met compassie

Vegan Today is een plantaardig maaltijdbox-bedrijf met biologische ingrediënten en plasticvrije verpakkingsmaterialen. Wij bezorgen je de ingrediënten voor een smakelijke en betaalbare vegan maaltijd, vergezeld van een handleiding zodat je in een handomdraai de maaltijd gemaakt hebt.

Via de site, www.vegan-today.com kun je kiezen uit ons menu (10 nieuwe gerechten per week) welke maaltijd je thuis zelf klaar wilt maken. Je hoeft verder alleen maar aan te geven voor hoeveel personen je bestelt. Je ontvangt een box met alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden die je nodig hebt om je gekozen maaltijd te bereiden.

Elke maand werkt Vegan Today met een andere bekende veganist chef-kok. Zo hebben wij een gevarieerd aanbod aan menu’s, stijlen en kooktechnieken.

Het kookproces van elke maaltijd wordt “real time” gefilmd en gepresenteerd als talkshow èn kookdemo-programma waar de chef en interessante gasten samen koken en worden geïnterviewd tussen de potten en pannen en het koken door. Deze video’s zijn te volgen via onze site en ook op YouTube: Vegan Today TV.

Wij zijn een milieuvriendelijk bedrijf, gebruiken geen plastic en voegen dus ook niets toe aan onze al met plastic verzadigde planeet. Daarom gebruiken wij bij Vegan Today aleen maar verpakkingsmaterialen die duurzaam en biologisch afbreekbaar zijn.

Wij willen samen een betere wereld creëren en daarom gaat 10 procent van de nettowinst naar goede doelen. Op ons site kun je meer informatie vinden over welke doelen wij nu aan het steunen zijn.

Vegan Today is gericht op iedereen die meer plantaardig tracht te eten maar toch wil genieten van heerlijke en gevarieerde maaltijden. Uiteraard ook voor wie al vegetariër of veganist is.

  • Voor mensen met gluten intolerantie (minimaal drie maaltijden in het menu zijn glutenvrij).
  • Voor bewuste mensen die weten dat biologische ingrediënten de sleutel zijn naar een gezonder lichaam.
  • Voor mensen die een bijdrage willen leveren aan een meer duurzame toekomst voor alles wat leeft op onze planeet.
  • Voor iedereen die meer wil weten over een vegan lifestyle.
  • Voor mensen met een druk leven die het makkelijker vinden de ingrediënten voor de bereiding van hun maaltijden thuisbezorgd te krijgen.
  • Voor nieuwsgierige beginners of ervaren thuis-chef koks.
  • Voor iedereen die zijn perfecte gewicht wil krijgen zonder vervelende diëten te volgen.
  • Voor mensen die dierenleed willen verminderen.

Kortom…. Vegan Today is voor iedereen!

Vegan Today is pure passie en liefde, passie voor heerlijk en gezond koken en liefde voor mens, dier en natuur.