Help Sea First met het realiseren van een animatiefilm, Dolfijnen in het wild versus in gevangenschap

Dankzij Ric O’Barry en een groep zeer actieve anti-dolfinaria activisten is er weer volop publiciteit en dit zijn de momenten dat ogen geopend moeten worden!

Sea First heeft inmiddels een afspraak met de hoogste ambtenaar onder de staatssecretaris voor dierenwelzijn op 22 juni en zal daar met verschillende andere strijdende partijen een krachtig pleidooi houden voor het veranderen van de wetgeving. Een dolfinarium in Nederland valt immers onder Dierentuin wetgeving, maar het zal iedereen duidelijk zijn dat een dolfinarium een circus is en onder die wetgeving geplaatst behoort te worden.

Ric O’Barry, de belangrijkste ervaringsdeskundige in de wereld, zegt niet voor niets dat iedereen die anders beweert dan dat het dolfinarium een circus is een leugenaar is.
Zie de uitzending op RTL Late Night van 6 juni 2016

Verder zal Sea First een nieuwe animatie film maken die in 4 minuten heel duidelijk het verschil tussen dolfijnen in het wild en dolfijnen in gevangenschap laat zien. Deze animatiefilm zal naar alle scholen in Nederland en België gestuurd worden, maar ook in verschillende talen vertaald worden en op deze manier wereldwijd verspreid worden. Een van de belangrijkste punten van Ric O’Barry is het feit dat het Dolfinarium pretendeert de leerlingen een educatieve dolfijnenshow voor te schotelen maar dit is een ernstige misleiding van de kinderen en hun ouders. Niets is immer minder waar.

Het maken van een professionele animatiefilm kost veel geld: 1000 euro per minuut. Wie gaat ons helpen deze benodigde 4000 euro bij elkaar te brengen?

U kunt uw donatie overmaken op rekening nummer:
NL39 TRIO 0390 3992 13
onder vermelding van Animatiefilm Dolfijnen.

Sea First is een AMBI erkende organisatie, dat wil zeggen dat elk bedrag van 40 euro en hoger fiscaal aftrekbaar is. HELP DE DOLFIJNEN, HELP SEA FIRST