Afzien voor het goede doel!

FANTASTISCH INITIATIEF

 

Het reeds jaren met Dos, Bertie en Femke Winkel bevriende artsenechtpaar Elke Van Renterghem en Peter Germonpré,

gaan 9 augustus trachten de beruchte DODENTOCHT van Bornem (B) uit te lopen. De tocht is 100 km lang…!

Steun je hen, dan steun je ook Sea First.

Lees alsjeblieft het onderstaande en zie de link : AFZIEN VOOR HET GOEDE DOEL

Dank jullie wel Elke en Peter, voor dit schitterende initiatief. We wensen jullie heel veel succes!

Dos, Bertie, Femke en het hele Sea First Team!

 

***Bericht van Elke en Peter:

Beste vrienden,

 

Omdat men af en toe eens een extra inspanning moet doen zonder dat daar meteen een reden voor is, doen Elke en ik dit jaar mee aan de Dodentocht (Bornem) – 100km stappen binnen de 24 uur.

Aan de fysieke conditie valt niet zo heel veel meer te veranderen (de leeftijd hé) maar de morele “drive” kan altijd een beetje extra opgekrikt worden.

Om de motivatie te onderhouden tijdens deze lange staptocht, hebben we bedacht de gestapte kilometers te laten sponsoren. Met een klein bedrag per kilometer kan dan toch een mooi resultaat geboekt worden, en voor ons is het een reden om, zelfs al wordt het misschien moeilijk, “the extra mile” te gaan.. Alle sponsorgelden worden natuurlijk overgemaakt aan een goed doel !

Je kan/mag een “bedrag per km” sponsoren naar keuze. Aan het einde van de Dodentocht laten we je weten hoeveel kilometer we uiteindelijk gestapt hebben (normaal gezien: 2 x 100), en dan berekenen we hoeveel je eigenlijk bij te dragen hebt.

Je kan misschien best gewoon een mailtje sturen (reply) met het bedrag dat je wenst te sponsoren, dan vullen we ons lijstje aan. Hoe meer sponsoring, hoe beter natuurlijk ! Het gekozen goede doel (Sea First Foundation (www.seafirst.org), welke zich inzet voor voorlichting en opvoeding over bescherming van onze zeeën en verantwoord omgaan met de mariene resources) zal jullie er dankbaar voor zijn !

We houden jullie natuurlijk (live) op de hoogte van de vooruitgang op 9 augustus ! Start om 21.00 uur. Via de website en app “tracking.dodentocht.be” kan je (vanaf vrijdagavond 21.00u) alle deelnemers volgen (deelnemersnummers: Elke = 8272; Peter = 8502)

Alvast bedankt voor de steun !

Elke en Peter