13 mei Opening tentoonstelling Dos Winkel en Saskia Serlé

Zaterdag 13 mei opening Expositie ‘No Time to Waste’ bij BLOOM – House of Health
Kunstenaars Dos Winkel en Saskia Serlé presenteren hun kunstwerken 6 weken lang bij BLOOM. Een tentoonstelling van foto’s en schilderijen met als onderwerp het behoud van de oceanen. Deze expositie openen we op zaterdag 13 mei. Je bent welkom tussen 15:00 en 18:00 bij BLOOM – House of Health op Koninginnegracht 28.

Wil je een andere keer komen kijken, dat kan! Bel dan 070- 205 74 74 om een afspraak te maken.

Meer over de kunstenaars:
Dos Winkel (1947) heeft ruim 30 jaar gedoken en als onderwaterfotograaf de schoonheid van het onderwaterleven vastgelegd. Zijn werk werd in meer dan 50 landen gepubliceerd en hij exposeerde in tientallen galeries en musea, onder andere een grote buitententoonstelling op de Boulevard van Scheveningen.
Zijn meest succesvolle foto’s werden gebundeld in het schitterende salontafelboek ANOTHER WORLD en zijn ook onderwerp van de tentoonstelling bij BLOOM.

Saskia Serlé
Onderzoekend door het creatieve avontuur aan te gaan, dat is wat Saskia kan zeggen over haar motivatie als kunstenaar. Meer dan dertig jaar actief in kunstenaarsverenigingen, eerst in Delft daarna ook in Gouda. Ze exposeert in kleine galerietjes en musea in binnen- en buitenland. Ze zoekt verdieping via de artist-in-residencies in Spanje. Door veranderingen aan te gaan ontstaat flexibiliteit, groei en bewustwording. De schoonheid van de oceanen weergeven vloeit hieruit voort. De toestand van de oceanen is echter belabberd. No time to waste! De wens mensen op ideeën te brengen hoe we de oceanen kunnen laten herstellen is te zien in een aantal abstracte schilderijen op hout en katoen. Inspiratie kwam dankzij foto’s van Dos Winkel. U bent van harte welkom om te kijken hoe dat uitpakt.

Wat is BLOOM?
Bij BLOOM kun je terecht bij specialisten die zich op een down-to-earth manier bezig houden met een lekkerder en gezonder leven. Ze werken samen op het gebied van (preventieve) gezondheidszorg. De BLOOM-specialisten zijn gespecialiseerd in beweging, voeding, lifestyle en psyche, maar vooral ook in samenwerking.
Bij een lekkerder leven hoort ook genieten, bijvoorbeeld van kunst of muziek. BLOOM organiseert daarom culturele evenementen in haar prachtige pand aan de Koninginnegracht. Samenwerken en kruisbestuiving zijn kernwoorden van BLOOM en samen met andere Haagsche bedrijven, stichtingen en organisaties wordt gezorgd voor een afwisselend programma van genietmomenten