Patrick Van Hooydonk

Hallo, ik ben Patrick Van Hooydonk, bioloog van opleiding, specialisatie dierkunde en blijvend gefascineerd door de natuur. Marketeer van werk en vader voor het leven. Vrijwilliger in hart en nieren, van oudercomité, sportclubs, refugee walker tot Sea First Foundation... !

Ik ben begin 2020 bij Sea First als vrijwilliger gestart en ik ben sinds 1 oktober 2020 bestuurslid. Ik ga mij vooral concentreren op de verdere uitbouw van onze organisatie in België naast het delen van mijn kennis in marketing en communicatie.

Waarom investeer ik een groot deel van mijn vrije tijd in Sea First? De verklaring ligt in de missie van onze stichting, namelijk onderwijzen over de oceaan. Wij, van Sea First, willen zoveel mogelijk kennis en informatie overbrengen op mensen en hen aan het denken zetten, zodat zij inzien hoe het in de toekomst anders en beter kan. Dat vind ik zelf ook mijn persoonlijke missie: met de juiste kennis verder mijn ecologische voetafdruk verkleinen en anderen begeleiden en inspireren om met kleine veranderingen in ons gedrag stap voor stap grote verwezenlijkingen te bekomen.

Samen zijn we sterk. Noteer: altijd welkom op een van onze activiteiten. Kijk snel op onze kalender. Tot dan.