Samen staan we sterker dan alleen

Onze Partners

Sea First pakt niet alleen de bedreigingen van onze natuur aan, maar zoekt samen met verschillende partijen de samenwerking op. Om zo samen op het juiste moment, op de juiste plaats en op het juiste niveau invloed uit te kunnen oefenen waar het nodig is. Dit leidt regelmatig tot sterke en waardevolle partnerschappen. Want samen staan we sterker dan alleen.

 • Seas at Risk

  Seas at Risk (SAR) is een internationaal netwerk dat zijn leden en lang-bestaande expertise gebruikt om oceaangerelateerde kwesties binnen de politiek aan te kaarten.

 • Eurogroup for Animals

  Eurogroup for Animals is de stem voor dierenwelzijn op het niveau van de Europese Unie, en geeft een stem aan de miljarden dieren die in laboratoria, boerderijen en huizen worden gehouden of in het wild leven. 

 • Dolfinaria Free Europe

  Dolphinaria-Free Europe is een organisatie van NGO's en professionals, die samenwerken om het houden van walvisachtigen in gevangenschap te beëindigen. 

 • Dierencoalitie

  De Dierencoalitie, Samenwerkende Dierenwelzijnsorganisaties Nederland (voorheen CDON) houdt zich bezig met de politieke belangenbehartiging. 

 • Vissenbescherming

  Stichting Vissenbescherming is opgericht in 2000 om mensen diervriendelijker en respectvoller om te laten gaan met vissen en andere in het water levende dieren.

 • Artsen voor Duurzaamheid

  Artsen voor Duurzaamheid (AvD) werd in 2018 door enkele bezorgde artsen uit Schoten (B) opgericht naar aanleiding van een lezing die Dos Winkel voor een groep artsen gaf.