Samen staan we sterker dan alleen

Onze Partners

Sea First pakt niet alleen de bedreigingen van onze natuur aan, maar zoekt samen met verschillende partijen de samenwerking op. Om zo samen op het juiste moment, op de juiste plaats en op het juiste niveau invloed uit te kunnen oefenen waar het nodig is. Dit leidt regelmatig tot sterke en waardevolle partnerschappen. Want samen staan we sterker dan alleen.

 • Seas at Risk

  Seas at Risk (SAR) is een internationaal netwerk dat zijn leden en lang-bestaande expertise gebruikt om oceaangerelateerde kwesties binnen de politiek aan te kaarten.

 • Eurogroup for Animals

  Eurogroup for Animals is de stem voor dierenwelzijn op het niveau van de Europese Unie, en geeft een stem aan de miljarden dieren die in laboratoria, boerderijen en huizen worden gehouden of in het wild leven. 

 • Dolphinaria-Free Europe

  Dolphinaria-Free Europe is een organisatie van NGO's en professionals, die samenwerken om het houden van walvisachtigen in gevangenschap te beëindigen. 

 • Dierencoalitie

  De Dierencoalitie, Samenwerkende Dierenwelzijnsorganisaties Nederland (voorheen CDON) houdt zich bezig met de politieke belangenbehartiging. 

 • Vissenbescherming

  Stichting Vissenbescherming is opgericht in 2000 om mensen diervriendelijker en respectvoller om te laten gaan met vissen en andere in het water levende dieren.

 • Artsen voor Duurzaamheid

  Artsen voor Duurzaamheid (AvD) werd in 2018 door enkele bezorgde artsen uit Schoten (B) opgericht naar aanleiding van een lezing die Dos Winkel voor een groep artsen gaf.

 • Asia for Animals

  Sinds kort is Sea First ook lid van de Asia for Animals (AfA) Coalition die uit 23 bekende en gerespecteerde dierenwelzijnsorganisaties bestaat die een gedeelde focus hebben op het verbeteren van het welzijn van dieren in Azië. AfA wordt verder ondersteund door een netwerk van honderden ondersteunende dierenwelzijnsorganisaties.

 • North Sea Farmers

  We zijn toegewijd aan het versnellen en versterken van de impact gedreven zeewierindustrie. Dit is iets wat we niet alleen kunnen. Bovendien: we doen het niet voor onszelf. We doen dit omdat we ons inzetten om iets te creëren van een sterke en gezonde Nederlandse blauwe economie, die zal bijdragen aan de oplossing van klimaatverandering voor de komende generaties. Hoe? Door een inclusieve gemeenschap op te bouwen voor krachtige samenwerkingen in de waardeketen van zeewier. Op deze manier willen we open innovatie stimuleren en positieve ontwikkelingen voor alle betrokkenen versnellen. Voor een radicale en krachtige impact.