Evenementen

Evenementen (voorzitter Sanne Noordegraaf)

Binnen Sea First zijn er op dit moment veel mooie ontwikkelingen. We zijn druk bezig met uitbreiding en structurering van ons team, zodat we nóg meer kunnen veranderen in de wereld. Vorig jaar zijn er nieuwe werkgroepen gevormd, waarbij ik de eervolle taak heb gekregen om de werkgroep Evenementen te coördineren. Ik ben super trots dat ik met zo’n betrokken team mag werken, waarbij iedereen zijn expertise en kwaliteiten in de strijd gooit voor Sea First. Ik zal jullie een beetje bijpraten over onze huidige activiteiten.

World Ocean Day
Voordat de groep goed en wel gevormd was, kregen we al onze eerste projecten. We hebben een aantal mooie lezingen van Dos mogen begeleiden, en zijn druk met de voorbereidingen voor de zomerevents. Ik snap dat u nu ontzettend benieuwd bent naar wat we voor u in petto hebben. Ik kan in ieder geval alvast verklappen dat u het weekend van World Ocean Day (8 en 9 juni) vrij kunt houden voor toffe activiteiten.

Oceaanblok op de Klimaatmars
Uiteraard werd Sea First ook vertegenwoordigd op de Klimaatmars in Amsterdam! Met het Oceaanblok maakten wij ons hard voor het tegengaan van verdere zeespiegelstijging door opwarming van de Aarde en het verzuren van de oceaan. LAAT ONZE OCEAAN NIET STIKKEN!

      
Oceaanblok geleid door Sea First Foundation en Big Blue Playground

Wil je op een andere manier het verschil maken voor de oceaan? Doe dan mee met onze activiteiten en programma’s, of nog beter: help ons met het organiseren van toffe evenementen! Heb je een mooi idee voor een event? Neem dan contact op met mij ([email protected]), dan gaan we kijken hoe we het mogelijk kunnen maken!